Tipografie & servicii in publicitate

Pro Effect SRL a luat fiinţă în anul 1999 şi este situată în Oneşti, judeţul Bacău.

Firma noastră vă oferă următoarele produse şi servicii: printuri de mari dimensiuni, firme luminoase, tipar digital, tipografie, serigrafie, tampografie, gravură şi multe altele. Produsele şi serviciile noastre au ca piaţă principală de desfacere România, dar avem şi clienţi în Anglia sau Canada.

Ulterior, paleta de servicii a fost extinsă prin realizareaunui proiect european, în scopul modernizarii și creșterii competitivității. În acest mod am reușit să orientăm producția și spre imprimări textile profesionale, cum ar fi:

  • imprimare serigrafică automată pe textile până la 6 culori simultan cu aplicații pe echipament sportiv, tricouri, eșarfe, salopete, halate, echipament pentru protecția muncii și alte materiale textile, indiferent de compoziție: bbc, poliester, elastan, etc. Realizăm produse noi ca: fanioane, steaguri, eșarfe imprimate în diverse forme, cu finisări diferite, pasmanterie atractivă.
  • imprimarea materialelor textile în rolă sau pe repere croite prin sublimare cu destinații foarte diversificate: fashion, industria de mobilier și hotelieră (tapițerie pentru canapele, fotolii, scaune, pernuțe decor, perdele, draperii, elemente de decor personalizate), design interior și exterior( panouri terase rezidențiale sau comerciale, cu imprimare directă în diverse culori și motive, plăci tavan cu peisagistică sau alte teme, imprimări pe pânză sau piele)

Imprimare directă pe materiale rigide UV cu utilaje de mareproductivitate și fidelitate ne dă posibilitatea imprimării pe PAL, LEMN, STICLĂ – industria de mobilier pentru personalizarea diverselor piese de mobilier, panouri decor pentru bucătării și băi sau realizarea pereților de accent, vitralii interioare sau exterioare.

Clienţii noştri sunt firme importante de pe plan local şi naţional şi bucurându-ne de o reputaţie foarte bună în rândul lor, suntem siguri că produsele şi serviciile companiei noastre vă vor oferi o satisfacţie garantată.

Dacă aveţi nelămuriri sau doriţi mai multe detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi.