Printuri mari

Printurile mari se pot executa pe diverse materiale suport. În continuare aveţi o listă cu tipurile de materiale care pot fi folosite.
● autocolant printabil – folie adezivă din PVC, cu suport din hârtie siliconată. Disponibilă în varianta albă şi transparentă. Folosit la vitrine, decorări auto.
● backlit – material PVC alb, translucent, având suprafaţa netedă şi finisare mată, cu rezistenţă mare la condiţiile de mediu. Folosit la realizarea de reclame luminoase.
● blockout – material PVC de culoare albă, mat şi opac, cu un strat de carbon la mijloc, folosit pentru printare pe ambele feţe. Opacitate bună şi rezistenţă ridicată la condiţiile de mediu. Folosit la confecţionarea bannerelor cu două feţe.
● frontlit – material PVC de culoare albă, opac, cu rezistenţă mare la condiţiile de mediu. Folosit la bannere, roll-up, panouri outdoor.
● hârtie blueback – hârtie tratată la suprafaţă, cu grad ridicat de alb. Caracteristici: opacitate ridicată, rezistenţă la zgâriere şi la îndoire. Folosită la afişe, signalectică de interior.
● mesh  material PVC flexibil de culoare albă şi cu perforaţii folosit în general aplicaţii ce necesită trecerea luminii naturale dincolo de suprafaţa acoperită.
● window graphic – folie vinil autoadezivă, cu perforaţii. Permite o vizibilitate ridicată dinspre interior spre exterior, datorită perforaţiilor dese. Folosită la aplicarea pe suprafeţe transparente – geamuri, vitrine.
● print pe pânză – pânză specială de poliester, vinil sau canvas, rezistentă în orice condiţii atmosferice.

Pentru mai multe detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi.